dimecres, 5 d’octubre del 2011

A L'ESCOLA FEM COMPOST


Hem reiniciat el curs amb moltes ganes de fer coses noves, així com també de continuar dinamitzant els projectes que havien iniciat el curs anterior.

Si feu memòria, trobareu alguna notícia al maig de l'any passat on parlavem de la compostadora i de la implicació en el projecte per part de tota la comunitat educativa en la reutilització de la matèria orgànica i reaprofitament per generar compost. 
Des de fa molts anys, i ja van 11, Xino-Xano i l'Escola, a traves del  menjador, van adoptar el comprmís de   generar un projecte de col·laboració  entorn a la sotenibilitat del centre. El resultat de tot plegat va ser el Punt Verd dins l'escola (recollides selectives).
Actualment volem anar una mica més lluny, i creiem que la compostadora, i el projecte que ens vincula, ens ajudara a tancar el cicle de la materia orgànica. Volem fer del residus orgànics, elements útils per al nostre hort: El Compost


Us animem a que experimenteu amb nosaltres!!! Hi han moltes maneres de fer-ho a casa i  segur que els vostres fills us donaran un cop de mà  per a fer el mon una mica més sostenible.