dilluns, 21 de febrer del 2011

5è FA LA SEVA PRIMERA AMNANIDA ECOLÒGICA




Avui hem fet la nostra primera amanida ecològica al menjador. Amb les escaroles i enciams de l'hort hem fet un petit taller de cuina. Hem fet una amanida molt gustosa i l'hem compartit amb tots els nostres companys de 5è de menjador. Ha estat molt divertit; podeu comprovar les fotos...

Bon profit!


divendres, 18 de febrer del 2011

NOUS COMPOSTADORS

Des de fa uns dies disposem dels compostadors que ens ha proporcionat el projecte de Compostadores dins de l'Agenda21 escolar als centres educatius i entitats. Disposem del model combox 750. Aviat tindreu notícies sobre com fem compost a l'escola.
Fins aviat



dimarts, 15 de febrer del 2011

UNA BONA AMANIDA A EDUCACIÓ INFANTIL

Renoi, quina amanida més bona! Les nostres mestres i nosaltres, nens i nenes de P3, P4 i P5, durant l'hora de classe, hem collit enciams i escaroles de l'hort. Sí, són aquelles plantetes petites que vam posar al terra fa uns mesos. Ara com que ja son prou grans i bones per menjar, les utilitzem per fer una bona amanida.

Amb molta paciència, les nostres mestres ens han ensenyat com es fa una bona amanida i dels beneficis dels seus ingredients pel nostre cos. Ha estat molt divertit i interessant, i per tant ara, ja podem col·laborar una mica més a casa...

Us deixem unes quantes fotos per que ens veieu en acció.




















divendres, 11 de febrer del 2011

MÉS PLANTES DEL VIVER DE MONTJUÏC

Disposem de més plantes que hem anat a recollir al viver de Montjuïc. Cada any l'agenda21 ens han facilitat plantes per planta i guarnir . Des d'aquí agraïm a tot l'equip de Parc i Jardins la seva continuada dedicació amb la nostra escola.