divendres, 19 de novembre del 2010

RECOLLIDA DE COMPOST



Avui part de la Comissió d'escola verda ha anat a recollir la demanda de compost que cada any fem per utilitzar-ho a l'hort.
Aquest compost el recollim per poder tenir materia orgànica de qualitat que ens permeti obtenir bons resultats amb els nostres conrreus.



dijous, 11 de novembre del 2010

RECULL TAPS DE PLÀSTICS I GUANYA



Us volem comentar l’activitat que des de Escola Verda i el Departament d’anglès de l'escola estem engegant dins del Projecte Etwinning – Comenius, en col·laboració amb d’altres escoles europees.

La proposta és participar d'una gran competició de recollida de taps de plàstics amb escoles de França, Eslovaquia, Belgica i Regne Unit).

Amb aquest material es preten realitzar una gran escultura de plàstic i veure la gran utilitat potencial del material reciclat.

Des de l'escola us animem a que hi participeu activament...

dimecres, 10 de novembre del 2010

LA FARIGOLA PARTICIPA A L'ACTE DE PRESENTACIÓ DE LES NOVES COMPOSTADORES



Com ja sabeu la nostra escola participa activament per la sostenibilitat a l'escola.
Avui 10 de novembre hem assistit a l'acte de presentació de les noves compostadores que es posen a l'abast dels centres educatius per treballar la fabricació de compost. La nostra intenció es sol·licitar-les per poder fabricar el nostre propi compost per l'hort fet de materia orgànica reciclada.

També vam gaudir de 2 experiències d'altres escoles d'hort escolar i compostatge.