dissabte, 24 d’abril del 2010

PRODUCTES DE L'HORT PER SANT JORDI



Per segon any consecutiu hem venut per Sant Jordi els productes que l'hort ens ha donat. Nens i nenes de 5è de menjador escolar desprès del treball i esforç durant la temporada, han collit les verdures i hortalisses d'hivern.
Tots els nens i nenes de 5è implicats en l'hort escolar us donem les gràcies per participar.
Pares, mares, monitor, monitores i mestres han comprat les nostres verdures en aquesta diada de Sant Jordi. A tots vosaltres, gràcies... donat que aquesta petita aportació de diners servirà per comprar material (planter, llavors, subtrat, entre d'altres coses) per continuar la feina de l'hort escolar.

dimecres, 14 d’abril del 2010

LA FARIGOLA AL SIMPOSI DE LA XESC

El passat 13 d'abril, la nostra escola, va participar al I Simposi, al Palau de Congresos de la Fira de Barcelona, un espai de debat i d'intercanvi d'experiències per avançar en la conceptualització de l'educació per a la sostenibilitat en l'àmbit dels centres educatius organitzats per la Xarxa d'Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya (XESC). Ells centres de de l'Agenda21 escolar de Barcelona, com a membres de la XESC, estavem convidats a participar en aquesta trobada que també va servir per afavorir la creació de nous vincles entre centres.

dilluns, 12 d’abril del 2010

La primavera i el nostre cirerer



Fa uns anys, l'escola va plantar un cirerer al pati petit. Des de llavors mai havia donat flor ni fruit. Aquesta rutina ja l'hem trencat!!! aquest any el nostre petit cirerer s'ha fet gran; ha florit i possiblement tindrà fruit.... esperem obtenir una bona collita!

dimecres, 7 d’abril del 2010

SELECCIÓ DE DIBUIXOS: ESPANTAOCELLS


Ja disposem dels dibuixos seleccionats del concurs de disseny per fer el nostre espantaocells de l'hort. En aquest concurs han participat tots els nens i nenes de primària. Esperem que us agradin!