divendres, 16 d’octubre del 2009

VISITEN L'ESCOLA PER UN TREBALL DE RECERCA

Fa uns dies uns nois d'un Institut de Barcelona, es van posar en contacte amb l'escola per venir a conèixer el projecte de sostenibilitat que desenvolupem des de l'any 2000.
Concretament, aquests nois realitzen un treball de recerca. A tal efecte han triat uns quants centres, entre ells la nostra escola, per tal d'obtenir una mostra de models de gestió, amb la intenció de conèixer metodologies i activitats que s'apliquen en el projecte d'Escoles Verdes, i amb el propòsit final d'incorporar-les al seu centre.

Van visitar el Punt verd escolar ( centre de recollides selectives del centre) i l'hort. També vam parlar de les activitats que es duen a terme a l'escola com aportació en la gestió que realitzem com a centre amb el mediambient. Finalment van fer unes quantes fotos i van marxar, això si... amb el compromís d'enviar-nos el seu treball de recerca amb el propòsit de compartir l'experiència.
De de la Farigola del Clot us desitgem molta sort.

divendres, 9 d’octubre del 2009

INICI DE CURS AGENDA21ESCOLAR 2009-10



















El 7 d'octubre va tenir lloc la inaguració oficial del curs d'Agenda21 escolar 2009-10.
Enguany 2 companys de 6è van tenir la sort de participar de l'acte institucional, conjuntament amb altres centres de Barcelona, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona.
La seva funció ha estat, una vegada més, renovar el nostre compromís de continuïtat per la millora ambiental del nostre centre.