divendres, 25 d’abril del 2008

EL PUNT VERD MÒBIL VISITA L'ESCOLA













Al mes d’abril va venir a l’escola el Punt Verd Mòbil. Va entrar per la porta de la benzinera i el van aparcar al mig de la pineda.
El Punt Verd Mòbil és un camió que va per les escoles recollint tot el material de rebuig que no es pot tirar als contenidors escolars.
A la part del darrera té unes escaletes que et porten a un passadís que està envoltat de contenidors on es pot tirar: roba, tinta d’impressora, pintures, vernissos, bombetes, CD, medicaments, sabates, mobles trencats , etc...
La veritat es que, tant els profes com els nens i nenes vam aprofitar per fer neteja a l’escola i ens vam sentir molt satisfets ja que els encarregats del camió ens van explicar que la majoria de coses que vam llençar es poden reciclar.
A més a més ens van regalar un camió petitonet que vam muntar a les classes.

dimecres, 23 d’abril del 2008

SANT JORDI REGALA PLANTES


El dia de Sant Jordi, la Farineta va tenir un detall molt maco amb tots els nens i nenes de l’escola: ens va regalar unes plantes per a les classes.
Els delegat de cada curs van poder triar una planta: algunes les tenim a les classes i altres les vam anar a plantar a l’hort.
Cada any, l’Ajuntament de Barcelona regala plantes a les escoles i aquest curs la Farineta va decidir que nosaltres tinguéssim cura d’elles.
I ja ho sabem: les plantes necessiten llum, aigua i molt de carinyo