divendres, 21 de desembre del 2007

NEIX EL PETIT RECICLUS

Aquest Nadal ha nascut el Petit Reciclus. Aquest nou format de revista, neix amb motiu d’ampliar la difusió ambiental del centre, però aquesta vegada exclusivament per infants. Els nens de l’escola podran trobar recursos interessants. Esperem que us agradi!!!

diumenge, 2 de desembre del 2007

PROJECTES NOUS, FUTURS RESPECTUOSOS

La Comissió Escola Verda ha engegat per aquest nou curs una sèrie de propostes en relació amb la sostenibilitat del centre educatiu. Per una banda hi ha el projecte de fer una eco auditoria que reflecteixi l’estat de la qüestió de l’escola. Volem mesurar el soroll per tal de fer propostes per a millorar l’acústica del centre escolar. També volem perfeccionar, tot creant consciència en la recollida selectiva de paper, envasos de plàstic i vidre. Sabedors que en set anys s’ha fet molta feina volem reforçar-la i millorar-la de cara el present més immediat. Valorar allò que estem fent des de l’òptica de les millores aconseguides i els nous reptes en el perfeccionament d’allò que no acaba de rutllar.

També hem pensat fer una diada dedicada a la sostenibilitat pels volts de finals del mes d’abril, tot just després de Sant Jordi. En aquesta diada el protagonista principal serà el Punt Verd Mòbil. Des d’on podrem realitzar i veure mostres de recollida selectiva d’altres indrets de casa nostra i del nostre món general. Per a fer possible aquest projecte hem pensat recuperar la Farineta. Figura i mascota al mateix temps, ens recordarà que cal seguir lluitant per un món més respectuós amb el nostre entorn més immediat. Petits esforços que sumats a grans voluntats fan grandeses humanes.