dimecres, 30 de març del 2016

1, 2, 3... ACCIÓ!

Fa uns dies el menjador de la nostra escola va formar activa d'un video que es va confeccionar per explicar millor com funciona el procés de càlcul de l'aliment del projecte educatiu de malbaratament alimentari. Mireu que bé que fem de protagonistes!!!!

Ens Ho Mengem Tot. Com calculem el malbaratament alimentari? from Barcelona Escoles + Sostenibles on Vimeo.

dimarts, 15 de març del 2016

PASTANAGUES A P3

Ja fa aproximadament un mes que vam plantar  pastanagues amb els nens i nenes de P3 i podem dir que ja tenim els primers resultats.
Poc a poc les pastanagues van creixent... una mica d'aigua,  i rebent les atencions adequades, les plantes van evolucionant segons el seu ritme biològic.

Un cop les plantes tinguin un tamany adequat, les  transplantarem per  obtenir una bona collita de pastanagues.







dilluns, 7 de març del 2016

RECOLLIDA DE PLANTES

Cada any per aquestes dates anem al Viver Municipal de Barcelona ( Parcs i Jardins) a  recollir  plantes  i arbres, dins del projectes d'escoles sostenibles.

enguany,  i per no perdre el costum, també hem realitzat la pertinet recollida de plantes. Després d'una petita excursioneta des del Clot, vam  arribat a Montjuïc,  on molt amablement els tècnics de Parcs i Jardins tenien preparada la nostra comanda de plantes mediterrànies. 

Plantes aromàtiques, arbustos i arbres petits ja estan a la Farigola amb el desig que es facin ben grans per que guarneixin i facin més grans el nostre espai verrd escolar.